Helg med krasslig Korv

     Publicerat: 2013-04-13 Kl: 23:38:10 | I kategori: | 0 kommentarer

Skönt med helg! Och dessutom otroligt skönt att slippa känna sej utstirrad av pluggmaterial som man borde djupdyka i men skjutit till morgondagen dag efter dag :P

Idag har vi inte gjort mer än att handla, och varit på mitt jobb och röntgat Markus skadade tumme. Utöver det har vi bara varit hemma.

Bamse är sjuk och behöver ta det lugnt. Han har kennelhosta och har hostat oavbrutet sedan 3-4 i morses. Går en rejäääl epidemi med host-virus nu. Han hostar och harklar och hostar upp vitt slemmigt skumm, klassiskt för kennelhosta. Som tuuur är så är han vaccinerad och då brukar sjukdomsförloppet vara snabbt över :) Han har inte hostat på två timmar och sover som en gris just nu <3 Polly är helt symptomfri, får väl se om så förblir, det är ju extremt smittsamt. Två kompisars hundar har det åxå så det är den vägen Bamse smittats iaf.

Hoppas på mer sömn i natt iaf för både mej och Korvas!

.


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: