Mor och dotter

     Publicerat: 2012-09-16 Kl: 09:26:00 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


Jag och Kerstin igår :)
Postat av: Therese

Finingar <3

2012-09-16 @ 10:41:52
URL: http://majfluga.se
Postat av: Nat

halloj!

Men du... då har jag ett tips till dig.
Kan berätta lite kort historik först. Var frisk som en nötkärna i år efter år. Fick sedan en rejäl flunsa när vi flög hem över atlanten. Troligtvis fick jag med mig nåt från the other side som mitt immunförsvar inte kände igen trodde läkaren. var svinsjuk i 3 veckor. Strax efter en magsjuka från sonens dagis. Sen en magsjuka till några veckor senare. Sen var det kört.. allt han fick lite grann av (han blir aldrig speciellt sjuk) fick jag fast gånger 10.. jag fick allt. Hela förra våren fram till April.

Sen berättade en väninna för mig att en väldigt stor del av immunförsvaret sitter i tarmarna och förstörs detta så kan det ta tid att bygga upp det igen. I och med alla mina sjukdomar och två magsjukor kunde nog detta stämma. Hon sa att för att snabba på att bygga upp tarmarna igen så kunde man köpa några luriga piller på apoteket. Tydligen rätt dyra.

sAgt och gjort, köpte pillren åt varje dag i två månader..

Efter första tabletten har jag inte haft NÅGOT ALLS1!!!!Inte en liten miniförkylning inget alls

Lactiplus heter det btw

Svar: låter ju som jag borde prova det där :)är helt galet detta. förr var jag sjuk högst en gång per år och aldrig såpass att jag behövde stanna hemma. men senaste halvåret efter K började dagis har jag legat en gång på sjukhus och ätit antibiotika TRE ggr för kraftiga infektioner :/
Sofia

2012-09-16 @ 19:48:52

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: