HEEEEEEEEEEEEELG!!!

     Publicerat: 2012-09-21 Kl: 20:07:55 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Efter att fått agera ofrivillig datanisse på jobbet halva dagen är jag nu så jäkla glad att det är helg! Jag hatar datastrul men av nån anledning är det alltid jag som får ta tag i det "åh du kan ju det där" - Jasså? hehe aja, det löste sej iaf tillslut. Men få saker gör ju en så irriterad som datorer som inte fungerar.
 
Imorgon bitti åker jag och Kerstin till Borås. Blir en snabbis. Ska hämta två lampor hos Minna (<3!!!)  sedan hem till mamma och pappa och hämta gardiner och gardinskenor. Stannar till måndagmorgon då vi åker tillbaka för på mån-em kommer en snickare från JM (jm har byggt vårt hus) och vi har sk "handverkshjälp" i två timmar som man får utnyttja som man vill iom att vi flyttat in i nybyggt hus. Han kommer få borra i taket och i badrummet bland annat. Äntligen kommer vi få upp gardiner och lampor :D :D
 
Nu blir det fredags"mys". Eller mer vila benen lite, sedan packa å soooova.
 
Hoppas ni haft en fin dag :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: