Alla sätt är ju bra!

     Publicerat: 2012-09-05 Kl: 19:46:11 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Hallåj! Hemma efter en riktigt bra jobbdag. Förmiddagen bestod av PU-samtal vilket var jättebra tyckte jag, och sedan var det ganska lugnt fram till lunch. Efter lunch därimot blev det desto mer så hjärnan är somvanligt urpumpad hehe.
 
Igår var jag på IKEA och köpte massa grejjer till lägenheten! Börjar ta form här nu, men vi ska tapetsera förmodligen i helgen, och efter det ska jag lägga upp lite bilder tänkte jag :)
 
Igår började vi en ny tisdagsrutin åxå. Nu bor vi ju längre från dagis. Förr hade vi typ 100m... Nu är det väl 1,5km ungefär. Det är ju inte heller långt, men det är ju ändå så att vi tar bilen dit och hem före och efter jag jobbat. Markus får ju gå. Nåja, På tisdagar lämnar ju jag och sedan är jag ju ledig på fm. Så nu tänkte jag att varje tisdag så tar jag och går med K till dagis så får hundarna en morgonpromenad åxå. Väl framme kom jag ju på att det på skolgården står "rastning av hundar förbjuden" Fasen, hur skulle jag lösa detta. Lösningen föll sej dock naturligt. Jag satte dom i vagnen haha. Det står att man inte får rasta hundar, det står inget om att hundar är förbjudna så jag rullade med dom in på dagisgården och det till alla barnens förtjusning :)
 




Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: