Läkarbesök med Kerstin

     Publicerat: 2012-10-08 Kl: 15:55:37 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

 
Idag är det ju som bekant måndag, och jag är ledig. Dagen har bestått av jobbesök, läkarbesök och Mc Donalds. Igår tyckte vi att Kerstin sprang på toan så himla ofta ffa på eftermiddagen, och hela dagen hade hon beklagat sej över att hon hade ont i rumpan. Tagit sej för både rumpan och snippan och sagt att hon har ont. Började fundera på om hon kan ha fått urinvägsinfektion. Så... Idag på förmiddagen åkte vi ut till jobbet med lite Kerstin-kiss i en burk och doppade en urinsticka i kisset. Fick utslag på blod så jag bokade en tid på Vårdcentralen. Att ta ett urinprov på en 2-åring som bestämt sej för att inte kissa, är inte så lätt haha. Vi gick till Mc Donalds och där fick K dricka Cola tillochmed, för att dricka så mkt som möjligt, och det fungerade för när vi kom tillbaka till läkaren kissade hon och jag fick fångat upp i en mugg. Urinprovet på vårdcentralen var utan anmärkning och efter undersökning så kunde inte läkaren hitta nått fel på henne. Så vi fick gå hem igen och återkomma om det blir fortsatta problem.

Hon verkar ju inte ha ont att kissa och idag har hon heller inte småskvätt var tionde minut heller, men är ändå glad att vi kollade upp det. Varför urinstickan gav utslag på blod vet jag inte, men det var väl nån tillfällighet bara kanske.

Det är så svårt att läsa av henne för just nu är hon inne i en "AJJE" period. ALLT gör ont, bara man nuddar, eller inte ens nuddar för den delen så säger hon "ajje". Frågar man om hon har ont nånstans kan det vara handen, foten, magen, kinden eller vad somhelst. Lätt att avgöra vad som är äkta och inte. Men just rumpan klagade hon över ända från morgonen igår. Men men, vi får bara avvakta helt enkelt :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: