en bra onsdag!

     Publicerat: 2012-10-17 Kl: 20:20:56 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag kom jag från jobbet två minuter efter 18 idag IGEN, vilket är heeelt underbart! Varje minut jag kan spendera med Kerstin på veckodagarna är ju guld värd såklart. Man ses ju knappt de dagar jag jobbar. 30min på morgonen och 30min på kvällen - om jag har tur och kommer iväg i tid vill säga. Men jag har ju mina lediga måndagar som tur är :)
När jag kom hem satt K och åt och efter det har vi kollat lite på Bamse på Ipadden. Kerstin är så rolig nu för hon har börjat säga "åh nej" och "mmm okej" hahaha det låter så himla gulligt! Är så impad åxå över hur hon korrekt använder han, hon, henne, hans, hennes, vi, oss, dom, där, här och sådana ord! Tycker hon får sagt i princip allt hon vill åxå. Frågade på dagis om hon pratar mycket även där och det gör hon säger dom, hon gör sej förstådd bland både all personal och kompisar och pratar massor. Kul!
 
Nu kollar jag på Bonde söker fru, Kamel-Bengt blir ju bara härligare å härligare han :D

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: