Efterlyser tipps!

     Publicerat: 2012-10-24 Kl: 20:53:11 | I kategori: Vardagsprat | 4 kommentarer

Jobb jobb jobb. Känns som man bor på jobbet. Det gör man ju nästan om man jämför vaken tid hemma vs jobb åxå hehe. Imorgon jobbar jag 09-21 så då blir det en riktig långkörare. Vi har som jag skrev häromdagen en sköterska som har semester så jag jobbar lite extra så vi ska få ihop det med personalen. Idag har jag fotat våra veterinärer så inom kort kommer det upp nya fina bilder på vår hemsida på våra eminenta veterinärer :) Har annars även haft en väldigt bra jobbdag, precis som veckan hittills varit bra på jobbet :)
 
En efterlysning har jag!
 
Nån som har nå tipps hur man får sitt barn att lära sej att ligg aå mysa i sängen på morgonen? När Kerstin vaknar, de dagar hon vaknar redan 7 (vilket händer... hon vaknar allt mellan 7 och 9 på morgonen) kommer hon ju in till mej i sängen. Hade vart så mysigt om hon låg där och myste, vilket alla andra barn verkar göra?! Men hon ska bara lattja hon, lägger sej tio sekunder å sedan röjjer hon igen. Hej Polly, hej Bamse! Polly sover dä uppe på kudden mamma, Bamse sover där nere i sängen bla bla bla. MASSA information får jag, som klockan 7 på morgonen känns något överflödig ;)
 
Tipps? =)
Postat av: Emma

Vilka är alla de andra barnen? :) Nico skulle aldrig ligga still och bara mysa speciellt länge eftersom han är för rastlös av sig så vi sätter på en film på datorn som han kan ligga och titta på i sängen medan vi sover klart. Tror inte man kan göra dem mer mysiga :)

Svar: jag tycker alla skriver och berättar om deras barn som kommer in om mornarna och ligger mellan föräldrarna och myser, med eller utan film lixåm. hade ju varit en angenäm upplevelse, slippa hela havet stormar när man är yrvaken :)
Sofia

2012-10-24 @ 22:02:37
Postat av: Nat

Antar att de är lite pigga efter 12 timmar natt :)
Einar blir helt tokig om inte dagen börjar prick kl 7 för då är han sveriges piggaste minigris, arg blir han oxå om mamma och pappa ligger kvar i sängen och myser. Nä upp ska hela familjen och gärna uuuuut uuuut uuuut oxå.

Kan tänka mig att de är de kidsen som sover dåligt på natten som tycker det är skönt att ligga och slappa lite i sängen på morgonen, och det tror jag inte vi vill byta till ;)

2012-10-25 @ 10:50:22
Postat av: Bea - Stolt mamma till Alexis

Hittar du några tips så dela med dig!
Alexis kommer alltid in till oss på morgonen, men så fort hon hamnar i vår säng blir hon alldeles speedad och ska hoppa, skutta, klättra och gärna springa fram och tillbaka i huvudändan (att det finns huvud i den ändan spelar ingen roll) för att tända lamporna på sängborden.
Inte så där jättehärligt när man är yrvaken och lite groggy. Vill ha det så där mysigt som man ser i filmer/serier där barnen kommer tassande in och kryper upp och sedan somnar alla om i en mysig hög!

Kram

2012-10-25 @ 15:05:30
URL: http://hemmahosbea.blogg.se
Postat av: linda

jag säger bara - iphone! :)

Svar: min unge har en egen ipad tillåmed, men hon är inte intresserad alls av att sitta med spel eller film just där på morgonen. annars p dagen roar hon sej gärna med sådant :)
Sofia

2012-10-27 @ 18:03:51
URL: http://lindae.se/blogg/smallfeet/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: