Toppen-eftermiddag!

     Publicerat: 2012-05-17 Kl: 20:12:33 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer



Lycklig Kerstin med TVÅ ballonger påväg hem från Calle idag på kvällen!

Imorgon är det somsagt en stor dag. För första gången ska någon annan hämta Kerstin från dagis. Änsålänge har det ju bara varit jag, Markus och min mamma. Men imorgon är det Hanna som ska hämta och så ska Kerstin följa med hem och leka med Calle och Wille.

Kerstin och Calle går på olika småbarnsavdelningar på dagis, men ses ju ute hela för och eftermiddagarna. Calle är riktigt förtjust i Kerstin, så otroligt sött! Kerstin blev jätteglad när vi kom hem till dom idag och dom har lekt superbra!

Kerstin har ätit massor av jordgubbar och blåbär, och pannkakor till middag. Lekt med pussel, ballonger och BILAR! Hon älskar bilar :) Hon fick med sej hela TVÅ ballonger hem och höll krampaktigt i dom hela vägen hem i vagnen ;)

Ska bli spännande att se vad K tycker om att bli hämtad av någon hon inte känner så väl. Väl hemma hos dom är jag dock helt säker på att det kommer gå toppen :)
Postat av: Mamma till Wille och Calle

Det va trevligt att ha er här! Och det kommer att gå bra imorgon med :-) Söt hon är när hon håller sina ballonger :-D

2012-05-17 @ 20:49:44

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: