Sovtrubbel igen

     Publicerat: 2012-05-16 Kl: 19:31:23 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

God kväll! Har precis lagt en övertrött Kerstin. Hon har nämligen slutat sova på dagis igen. Förra veckan sov hon en gång, denna veckan inte nån gång ännu. Fasen asså. Ska det vara så svårt? Alla andra ungar sover ju? Åså ska den minsta, som förmodligen behöver det "mest" vara den som är vaken hela vilan. Stackars personal som säkert inte får nån paus där pga henne ens. Fast mest synd är det väl om oss här hemma haha. Tycker inte hon påverkats något av att inte sova på dagis de senaste veckorna men nu har det börjat märkas igen. Hon är inte alls så tjurig och skrikig som i början av dagiskarriären och hon inte sov, men hon är helt klart inte på sitt gladaste humör. Får ta upp det igen på dagis å se om vi kan få nån lösning... Hon behöver ju verkligen sova...

Imorgon är vi lediga och förmiddagen kommer spenderas med Annelie och Edward <3 - long time no see! Sedan på eftermiddagen ska vi hem till Kerstins dagiskompis Calle, och hans mamma och bror. För på fredag ska Kerstin hem till dom efter dagis, så vi går dit å provleker lit eimorgon.

Ska bli spännande att se hur Kerstin reagerar när någon relativt okänt kommer och hämtar henne på dagis på fredag ;)

Ett stort TACK till Hanna som tar sej an Kerstin på fredag <3
Postat av: Nat

Einar sov inte heller, vi få då möjligheten att ställa dit en resesäng som står placerad i en liten skrubb. Det är inte vackert och personalen skäms som hundar när de stänger in honom där, men han sover 2 timmar utan uppvak och är nöjd och glad hela dan... så skit samma att han sover i en skrubb :)

Kanske nåt för er oxå?

2012-05-17 @ 08:18:12

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: