Jodå jag lever!

     Publicerat: 2012-05-09 Kl: 21:30:27 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Hej hej! Sen update idag... Jobbat till 18 och sedan var det årsmöte med bostadsföreingen vid 19, och även om vi ska flytta efter sommaren känns det ju bra att vara med, visa lite engagemang så man kan se alla föreningsfinkar i ögonen när man går ut till bilen haha. Försökte se intresserad ut, och röstade i den otroligt viktiga frågan om hurvida eken vid västra gaveln ska stå kvar eller ej då den kan komma att smuttsa ner taket på en inglasad balkong. Ja härremin gud vad problem det finns här i världen ;)

Har haft en bra jobbdag, med mycket att göra men har åxå fått lite saker gjorda som jag inte fått gjort på länge, som att uppdatera vårat journalsystem tex. Gött å kunna lägga det åt sidan.

Bilden ovan är från i morses, Kerstin som inte vill slita sej från Polly innan dagis <3

Och, för alla som undrar, eken vid västra gaveln ska fällas.. 7 röster mot 5 som vill "bevara naturen" haha :D De vinnande 7 resonerade väl mer "hugg ner skiten om den är till besvär, vi har ju 150 andra träd att njuta av" ;P

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: