Tandläkarbesöket

     Publicerat: 2012-03-16 Kl: 19:40:14 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer


Äntligen hemma efter en lång dag. Kom inte iväg från jobbet förrns 18.30 och åkte direkt dit efter K hade varit hos tandläkaren, men NU kommer en uppdatering.


Efter att ha jagat 1,5åring i väntrum i 20 minuter fick äntligen komma in. Tandläkaren inspekterade tänderna och läppen och kunde ju precis som vi konstatera att läppen fått sej en rejäl smäll och att två små flisor slagits bort från från tänderna i överkäken. Eftersom hon har ett sår på insidan av läppen så har ju tanden slagits in där, så det blev en röntgen för att se så det inte satt någon flisa i läppen samt för att se så att inte rötterna till tänderna påverkats.

Först ville lilla K inte alls öppna munnen och sög bara på tandläkarens lilla spegel. Men sedan fick hon titta rätt ordentligt faktiskt. Värre blev det när hon skulle ha röntgenmojjängen i munnen. Då blev det skrik och gråt. Men jag höll fast henne och höll i plåten och dom tryckte av så var det inget mer med det. Jag har inget problem med att hålla fast och vara "elak" mot Kerstin i en sådan situation, utan det är bara att hålla i, inget knursel, och göra det man ska och sedan är det bra och då är alla glada lixåm :)

Summan av det hela blev iallafall att tänderna inte verkat ha tagit någon stryk mer än just flisorna, och inget satt i läppen. Vi ska tillbaka om 2,5 vecka och röntga igen för att se hur det ser ut då.
Postat av: Jennifer

Vilken tur att det ändå såg bra ut! Fina lilla K!

2012-03-16 @ 20:45:57
URL: http://vilddjurens.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: