Svar:

     Publicerat: 2012-03-18 Kl: 08:56:02 | I kategori: Svar på kommentarer | 2 kommentarer



Svar till Linda


Det verkar inte som att man nånsin gör något med mjölktänderna utan dom får bara vara som dom är. Nu var detta åxå väääldigt små flisor så det är inget som kommer störa Kerstin, inte ens kosmetiskt. Jag skulle TRO att om dom slår ut flisor som är större och det blir vasst att man kanske slipar till kanter åså så att det inte är obehagligt. Men det är bara ett antagande.
Röntgar gör man för att se så att inte rötterna blivit skadade. Antar att det kan hänga ihop med att permanentanlagen kan påverkas. I K's fall såg allt bra ut :)
Postat av: linda

nej, jag har förstått det. blir bara förvånad! en annan liten kille slog av ett rejält hörn häromdagen, första dagen på dagis typ. de gjorde heller inget åt saken, mer än att kolla om de rubbats. och där har vi verkligen en kosmetisk anledning, men ändå gör de inget. han kommer se ut som en vilding ända tills han tappar den, haha :)

skönt att det var små flisor iaf!

2012-03-18 @ 12:03:49
URL: http://lindae.se/blogg/smallfeet/
Postat av: Bea - Stolt mamma till Alexis

Nej tyvärr gör de inget åt mjölktänderna, just eftersom det kommer permanenta senare, såvida de inte kan göra skada då. Vi har många ungar där jag jobbar som går med stora gluggar för att de har ramlat och slagit av hela eller delar av tänderna... Skönt att det bara var lite flisor!



Kram

2012-03-18 @ 14:55:43
URL: http://hemmahosbea.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: