Våran dag

     Publicerat: 2012-06-01 Kl: 19:13:18 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


Sikken mysig dag vi haft idag jag och Kerstin. Det har ju ösregnat så vi har dock varit inne heeela dagen vilket jag fått smått panik av. Är vi hemma en hel dag är vi ju alltid ute en stund på förmiddagen och en gång på eftermiddagen å då är vi ju ute minst en timme per gång iaf. Är det fint väder är vi ju ute hela dagen frtm när det är mat och sovdax. Så, ja, idag har det varit en ovanlig innedag! Vi var och handlade på förmiddagen. Kerstin har nu fått en liten sulky att köra nallen och Mimi i och även ett litet kit med nappflaska och miniblöjjor till nallen och Mimi. Självklart är allt ljusrosa. Vad är problemet med att tillverka docktillbehör i nån annan jävla färg är ljusrosa? Man blir ju så trött asså.

Väl hemma igen har vi tvättat upp nattens kräkkläder, sängkläder och kokat napparna. Kerstin har lekt med nya sulkyn nästan hela dagen, frtm när vi ätit och en stund som vi satt och målade. Ska lägga upp lite klipp från det sedan :)

I övrigt har K mått bra hela dagen. I natt var hon likblek, men idag har hon varit rosig och fin igen och inte kräkts någon mer gång sedan sista vändan i natt innan hon la sej :)

Nu har Kerstin lagt sej och jag ska njuta av att slappa i soffan resten av kvällen. Markus har fest på företaget så jag är ensammen jag.
Postat av: Nat

men guuud så gulligt

hon verkar gilla blått ;)

2012-06-02 @ 20:26:52
Postat av: theaottosson

åh så söt hon är! :)

2012-06-03 @ 20:38:08
URL: http://theeaottosson.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: