Sikken dag!

     Publicerat: 2012-07-26 Kl: 18:32:57 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


 
Karin lade upp en bild på oss från igår på FB, så för den nyfikne kan jag här presentera mej och de flesta av mina härliga kollegor :)
 
Har haft en jättebra jobbdag idag. Började 7 vilket jag hatar, men har inte vart så trött idag ändå. Dagen förgylldes genom att kunna erbjuda två små varelser ett nytt hem istället för en enkel över regnbågsbron, och sådant är så härligt! Efter att jag slutat var det en patient som behövde röntgas och då ingen fanns att tillgå så stannade jag kvar och gjorde det, så det blev lite sent hem, men vad gör det :)

Väl hemma har jag släppt ut marsvinen och när jag tog upp deras vindskydd till uteburen (en matta) så sprang där ut den sötaste lilla råtta jag sett, kan inte vart gammal den inte. Polly satte efter den men fick sedan skämmas. Lilla råttan skuttade lyckligt iväg efter att ha sluppit undan ett tråkigt öde.
 
Nu ska jag göra NOLL resten av kvällen :) Lägger upp lite Kerstin-bilder sedan som jag fått idag <3

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: