Neyras 2års kalas!

     Publicerat: 2012-07-15 Kl: 19:33:04 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Idag har vi varit på kalas hos Neyra som fyller två år. TVÅ. Galet vad tiden går. Vi hade tur med vädret och klarade oss utan regn och denna sommaren får man ju vara glad för det, att slippa regn bara... Kerstin och Neyra hookade upp direkt när vi kom och lekte i trädgårdens enda lerpöl.. . ...vilket resulterade i en totalt nerblött och lerig Kerstin som hade lera ända in under trosorna haha. Neyra som lekte i samma lerhål var bara lerig om fingrarna hon ;). Så när dom ansåg sej klara fick det bli dusch för Kerstin som sedan fick låna kläder av födelsedagsbarnet. Men det tog inte lång stund innan K bestämde sej för att det var dax att inviga Neyras pool. I med kläderna i det kalla vattnet. När det var färdiglekt fick vi låna nästa set kläder ;)
Neyra som älskar sniglar fick en gosedjurssnigel av Kerstin. Denna var jättepoppis hos Neyra och hon drog runt med den resten av kalaset. Dvs lyckad present.
 
Innan vi skulle hem, hade Kerstin varit själv en stund i Neyras lekrum, plötsligt kom hon ut på altanen iförd solglasögon och med påsar som värsta shoppingbruden HAHA sikken jäkla rolig syn. Se sista bilden :P Tack för idag Neyra och Linda!!
 
HAHAHA! <3
Postat av: linda

haha sköna ungar! :)

2012-07-15 @ 20:30:00
URL: http://lindae.se/blogg/smallfeet/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: