God morgon

     Publicerat: 2012-07-24 Kl: 10:42:50 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Jahapp då har man sovit helt ensam då för första gången på TVÅ år. Det gick ju bra. Tänk att inte en enda gång under dom två senaste åren har jag påbörjat min morgon helt på egen hand. Idag ska jag jobba vid 15 och innan det tänkte jag bara vara hemma faktiskt. Det är fint väder så man får njuta av det :)
 
På bilden ser ni en t-shirt jag köpte till Kerstin går haha! Gissa om jag blev kär när jag såg den, och på H&M av alla ställen med :) Köpte även en ny onepiece till henne att ha nu till hösten, dom hon har börjar bli trånga och WIIEE nu kunde jag äntligen få en utan blöjjknappar mellan benen (dom två vi har från lindex/coop har det). Tjoho för stl 92! Men hon kommer drunkna i den, men dom växer ju :)
 
Postat av: Mamma till Wille och Calle

I Finland är det Angry birds-hysteri, finns massa att köpa :-)

Svar: Haha ja dom är väl stolta över sitt påhitt :D AB är ju stort i hela världen. Blev så förvånad att den fanns på hm :D
Sofia

2012-07-24 @ 11:19:02

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: