förbättring

     Publicerat: 2012-07-03 Kl: 15:12:14 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Hej hej! Går lite segt här... Har försökt vila en hel del idag för att bli av med min infektion. Mår ganska bra fast jag är sjukligt öm över höger öga, lixåm på skelettet. Sitter ju en bihåla där så det är kanske den som mår värst då. Mådde egentligen bättre igår än i förrgår åxå. Kanske hade min sänka vart högre i förrgår och var påväg neråt igår... Man kan bara spekulera. Ska iaf tillbaka på torsdag. Hoppas värdena ser bättre ut då.
 
Mamma, pappa och Kerstin är iväg och hälsar på ett par vännerns nyfödda lilla pojk. Jag stannar hemma med mina baciller, men K är ju frisk och inte ens snorig så hon åkte med. Kul att hon är iväg själv med momo och bestefar tycker jag!
 
Funderar på att hitta på något nu på eftermiddagen iallafall. Kanske ta en sväng ut till Tosseryd och hälsa på Jenny Linda och hästarna. Känner mej mej rätt pigg så det borde väl inte skada :)
 
Imorgon blir det lite bilder igen, lessen att tråka ut bloggen på detta viset ;)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: