Våran dag :)

     Publicerat: 2012-01-04 Kl: 17:10:19 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Nu är vi hemma efter en dags jobb och dagis. För att börja med Kerstins dag, så grät hon lite imorses vid lämningen men jag ringde efter en timme och då var hon så glad så. När jag hämtade henne på på eftermiddagen vad hon grinig och ledsen. Why?! Hon hade inte sovit något på vilan. Lilla K, hoppas hon komemr in ordentligt i det, hon sov ju de två sista dagarna innan juluppehållet, så antar att hon kommer in i det igen. Väl hemma har hon nu med god aptit ätit en tallrik med Chicken Balti, nån indisk gryta Markus gjorde igår, samt TVÅ clementiner till efetrrätt. Hon hade inte ätit på dagis heller, det serverades ju något så oätligt som pannkakor... heheheh...

Själv har jag haft en bra dag på jobbet. Mycket att göra ffa på eftermiddagen, men vid 15.30 lugnande det ner sej och jag stcka hem. Slutade egentligen 18 idag, men jag har lite tid att ta ut, så jag passade på att hämta K tidigare. Imorgon ska hon gå hel dag för första gången, dvs 8.30 till 16.30 ungefär. Inte så stor skillnad från idag dock.

Å nu bajsas det här framför mej. Vi hörs ;)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: