down to 34

     Publicerat: 2012-01-24 Kl: 13:44:48 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Goddagens! Idag har jag varit på vårdcentralen och tagit nytt crp, och det hade sjunkit rejääält ner till 34 tjoho! Från 303 till 34, då vet vi ju att antibiotikan hjälper och det känner jag ju åxå, är riktigt pigg idag och vart inte helt slutkörd av en tur till vc och affären, som jag blev igår. Men hostan hänger i, och hela min muskulatur i bålen är helt slutkörd så jag orkar knappt hosta längre. På natten tar jag hostdämpande så jag får sova och lungorna vila, men på dagen låter jag bli för det är så myckte slem och det ska ju upp känner jag.

Det enda jag efterlyser är min aptit, den har inte riktigt kommit tillbaka :/ Är inte sugen på något lixåm.. Men petar i mej mat iallafall. Kanske blir det bättre när jag slutar med antibiotikan. Antibiotika är ju inte känt för att vara någon aptithöjjare direkt ffa kanske inte i de höga doser jag äter det.

Eftersom jag nu är nästan frisk igen firade jag detta med att köpa en tunika till Kerstin i samma mönster som fiskartröjjan fast denna är i tryck och således tunnare, skitfin, och tights till det. Sedan när jag köpte hö till marsvinen hade dom rabatt på hundtäcken så Polly fick ett nytt, så jag ska, när jag orkar, gå igenom Polly och Bamses garderob och slänga allt dom inte använder. För hade jag dille på täcken till som förstår ni, nu tänker jag bara spara det jag faktiskt använder.

Nu ska jag vila lite innan jag hämtar K på dagis och efter det tänkte jag ge mej ut på en liten promenad bannemej!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: