Vårshopping

     Publicerat: 2012-02-28 Kl: 12:32:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag har vi varit i Farsta och köpt vårekipering till Kerstin. Hon har ju sin Villervallajacka att ha i vår, men den är  inte tänkt till dagis om man säger så. SÅ idag har vi köpt en jacka och överdragsbyxor som hon kan ha där i vår. Hon kommer nog ha sin overall ett bra tag till, den är ju rätt tunn, bara fleecefoder. Därav har jag inte köpt något fleecefodrat regnställ, för då kan hon ha den. Det jag köpt är mer som en skaljacka, och översragsbyxorna är ofodrade med. Det blir nog toppen. Ska även inhandla ett par lätt fodrade gummistövlar som hon kan ha i vår på dagis.

Köpte även två nya bodys.
Har börjat använda mer bodys till K igen, det är så himla praktiskt när det inte kan glida upp lixåm. Är några tröjjor nu som efter denna runda användande får hamna i urväxta-lådan, så det behövdes ett par nya överdelar. Går ju åt så himla mycket kläder nu i veckorna tycker jag.

Fick även köpt en vår/sommarjacka till mej själv, dra på trissor! Dock förstår jag inte stolekarna. Jag har 36/38 på min överkropp och jag fick ta stl 42 (!) på denna jackan. Tänker då hur nån annan kan känna sej, som kikar på jackan och inte kan ha den då för 42 var största, och jag är väldigt smal på överkroppen, så det krävs inte mkt för att man inte ska kunna ha den. SKÄMS PÅ ER H&M!

Nu har vi ätit lunch och K har lagt sej. Åker ut tidigare till jobbet idag, vi är så ont om folk denna veckan.

Vi hörs senare!


Denna jacka oxh byxor blev det:


Tyvärr fanns inte den röda jackan i K's stl.
Både jacka och byxor är i stl 86 och kostade 399:- resp 179:-


Dagens "kunde bara inte motstå" ;)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: