Städa städa städa

     Publicerat: 2012-02-09 Kl: 13:27:27 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Bjussar på en bild från denna tiden förra året. Gulle-K!

PUH nu har jag dammsugit här hemma i ca en timme. Vi bor på 40 kvadrat så ni kan ju tänka er hur noga jag varit hehe.
På sommrarna är jag sjukt pedant här hemma, solen lyser in och trycker upp dammkornen i nyllet på mej. Jag har öppet och skakar filtar och mattor flera ggr i veckan. Men om vintern slöar jag till mej lite på den fronten. Det är mörkt mest hela tiden och man ser inte skiten hehe. Men nu när jag ändå inte har något för mej har jag storstädat! Kerstin är ju på dagis, och jag har bytt pass på jobbet så jag börjar inte förrns 14.30. Jag och hundarna har varit ute och gått i snön en timme åxå, mysigt! Så nu sitter jag här, i mitt rena hem, med två trötta hundar och kollar på lite BB-avsnitt från förra året. Hehe, ny BB säsong börjar ju om endast 1,5 vecka! Tjoho!

Jag hoppas innerligt att Kerstin sover gott på dagis även idag. Det känns ju som att för varje dag hon sover blir det en vana och rutin för henne. Likväl som för varje dag i rad hon iiinte sover, att det blir en rutin för henne, vilket jag var rädd för som det var förra veckan. Men förhoppningsvis har hon kommit på andra tankar nu!

Nog nonsensbabbel!
Vi höres!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: