Dagistankar....

     Publicerat: 2012-02-07 Kl: 13:55:30 | I kategori: Mamma-tankar | 1 kommentarer

Efter en lugn förmiddag är det nu dax att pallra sej till jobbet. Hoppas på en prima kväll. Jag hoppas så innerligt att K har sovit på dagis idag. GAAAH när ska hon hajja att det bästa för henne att sova på dagen på dagis? Jag frågade ju om att ha en säng där, men dom tyckte inte det var någon bra idee. Det bästa är ju att hon kommer in i rutinerna. Och vart ska sängen stå... Och om nån annan inte vill sova, ska den med ha en säng... Ja asså jag förstår verkligen att det kanske är lite bökigt. Om K får ha säng, vill kanske fler ha säng åxå... Jag tycker såklart det bästa är att hon rätar in sej i ledet och gör som dom andra barnen. Jasmina, som är lite ansvarig på avdelningen trodde absolut att K kommer in i det. Hon har ju inte gått så länge än, även om hon började i december har hon varit borta mycket och först nu har hon gått en hel vecka i sträck typ. Vi ska utvärdera på fredag :) Så får vi väl se hur veckan har gått.

Och jag vet att barnet inte får vara på dagis när man själv är hemma. Och fler av er tycker säkert jag är en riktigt dålig mamma som lämnar bort mitt barn när hon kunnat vara hemma. MEN! Såhär är det... Det som är bäst för mej, är inte alltid bäst för henne. Jag hade mer än gärna haft henne hemma på tisdagarna som vi hade planerat. Men det funkade inte. Tre dagar i veckan blev knas för henne, hon kom inte riktigt in i det. Fyra dagar fungerar genast bättre! Så detta beslutet har vi tagit i samrådan med Kerstins förskola. När hon kommit in i rutinerna ordentligt och allt flyter på vecka efter vecka, så hoppas jag att hon kan börja vara hemma på tisdagar igen. Självklart vill jag spendera så mkt tid jag bara kan med min dotter! Men i just detta fallet får jag lägga min egna vilja och mina känslor åt sidan, och göra det som bevisligen är bäst för Kerstin och hennes situation på dagis <3
Postat av: Emelie

Det löser sig ska du se! Det är en ny värld och så fort hon kommer in i rutinerna så lär det gå hur bra som helst! Och var glad för att förskolan tillåter att hon får komma trots att du är ledig. Min man och jag jobbar om varandra hela tiden. Sonen har precis skolats in. Denna vecka får han enbart vara 4 h. Nästa vecka likadant. Har frågat om att han borde få vara 15h iallafall, men nej! Det går absolut inte. Han är med och äter mat 1 gång/månad. Tycker det är skandal rent ut sagt! Idag tjöt han som en stucken när jag lämnade, det är 8 dagar sen han var sist. Lycka till!!

2012-02-07 @ 14:18:07

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: