Bamses tass

     Publicerat: 2012-02-01 Kl: 20:15:13 | I kategori: Bamse & Polly | 1 kommentarer


Idag har Bamse har fått sin tass undersökt och vi ska börja med att smörja den med antibiotikasalva i tio dagar och se om det minskar.
Han har ju jobbat på rätt bra själv så det kan ju vara pga att han slickat så som det blivit såpass stort. Karin tyckte inte det kändes typiskt för en tumör att gå från liten till stor på två dagar och jag håller med, men med min egen hund försvinner all logik hehe. Jag tänkte ju att hon skulle säga att nu får vi amputera hela benet och det fort! Så om det minskar efter tio dagars behandling är det ju ingen tumör. Blir det oförändrat får man överväga att skära bort det. Nu får jag ha is i magen i tio dagar.

Detta med att ha krage på min egen hund är ju ett skämt dock. Jag pratar med djurägare varje dag om kragar.. "Det är så det är att vara hund/katt... ibland måste man ha krage" "Det är värre för oss än för hunden" HAHAHA. Gud. Jag började ju nästan grina när jag satte på Bamse kragen och han såg så ledsen ut haha, så nu sitter han ändå utan men med en väl fasttejpad strumpa :P

Eller rättelse.. han har just tagit av sej strumpan.. FAN.. *sneglar mot tratten*....
Postat av: Emmy

hahaha jag känner igen det där med att ha krage på sin egna hund.. (jobbar på södran) Siri opererades förra året för juvertumörer och jag körde med tröja för "min hund slickar inte". Tsss va ju bara att inse att det gjorde hon visst så kragen åkte på tillslut iallafall... =P Och jag tror också alltid det värsta så fort hon blir dålig på nått sätt.. Hehe, kul att se att andra är likadana! =)

2012-02-02 @ 12:44:21

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: