18mån kollen

     Publicerat: 2012-02-13 Kl: 12:26:07 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer





Idag var det dax för 18mån koll. Kerstin blir ju 1,5 imorgon.
Den besiktningen passerade hon med mycket väl godkänt. Hon var på riktigt bra humör och pekade och namngav allt hon kunde se, så dom där 10-15 orden dom bör kunna i denna åldern passerade hon ju lätt. Lite snabbt räknat säger hon nog ca 35-40 ord. Inte rent naturligtvis, men hon och vi vet vad hon menar lixåm. Hon fick bygga med klossar och byggde ett torn av allihopa, som hon sedan plockade ner, la tillbaka i sin lilla butt och gav tillbaka till Eeva <3 Hon hämtade bollen som ligger i en av lådorna åxå. Imponerande att hon kom ihåg det! Hon fick rita en teckning och peka på sin näsa, mun, mage och även på mina dito. Sedan var det ju dax för väga och mäta. 82cm och 9780g. 300g plus på en månad och det var jättebra sa hon. Så det känns verkligen toppen! Nästa koll är egentligen inte förrns vid TRE års ålder, men K får gå nu varannan månad så man ser att vikten tar fart igen. Det känns skönt :)

Sen var det ju dax för mässlingvaccin åxå.
Ett stick i lilla sparrisarmen och K blev ledsen. Men det gick faktiskt väldigt fort över! Hon har annars blivit väldigt ledsen efter sprutan. Efter 5mån vaccinet grät hon ju såfort hon såg Eeva i flera månader. Så, nu har hon ett blått plåster med bilar på sin lilla arm <3

Nu har jag bänkat mej i soffan och K ska sova lite middag. Sedan blir det att städa och tvätta!
Postat av: Ulrica

Vi har ju också haft 1,5 års kontroll idag men det är ju lite skillnad på kontroll. Vi hade läkarundersökning och den var ju som vanligt och även vikt, längd, huvudkoll. Däremot frågade de oss bara om han kan bygga torn, om han gillar att rita, vilka ord han säger, om han förstår mer än han säger, om han kan hämta saker vi ber om och om han kan peka ut kroppsdelar. Alltså inget som han behövde visa.

2012-02-13 @ 15:14:54
URL: http://myranulrica.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: