Snart flyttar vi

     Publicerat: 2012-08-07 Kl: 13:23:45 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Tog en promenad bort till nya lägenheten på förmiddagen, det närmar sej nu. 31 augusti flyttar vi. Jag både längtar och våndas. Trivs så himma himmla hiiimmla bra här... Framförallt en dag som igår... Altandörrn öppen hela dagen, både hundar och Kerstin går in och ut som dom vill, marsvinen är ute i stora uteburen och äter gräs.. DÅ ryser jag av tanken att flytta till en lägenhet med balkong. Hej fängelse lixåm! Samtidigt kommer det bli sååå skönt med mer plats. En annan sak som är på plus sidan med att flytta och just att det är några våningar upp är ju att man i proncip eliminerar inbrottsrisken. Jag har aldrig oroat mej för inbrott här när det gäller tekniska prylar, men det senaste har jag nästan blivit helt paranoid och tar tom med mej datorn till jobbet haha. Vad som dock alltid oroat mej är när jag lämnat hundarna ensamma. Jag får för mej att någon ska slå in rutan och sno hundarna och jag kommer hem och dom är borta. HEMSKA TANKE. Att få bo på tredje våningen kommer ju iaf göra att jag kan sluta oroa mej över just det. Alltid nått.
Är glad att vi har våran stuga iaf.. Då behöver vi inte sitta i en lägenhet under sommarsemestern utan då åker vi dit. Till syvene och sist tror jag att när vi väl flyttar får vi nya fördelar och man kanske kommer sakna fördelarna med att bo här, men man glömmer nog fort. Hoppas jag :)
 
NU ska jag hämta hem min fina Kerstin från dagis <3

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: