lite kvällsbabbel...

     Publicerat: 2012-08-11 Kl: 22:18:27 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Sitter här i min ensamhet med OS slutspurt på tvn. Kerstin sover och Markus likaså. Titus som vi passat har åkt hem, han flydde från bilen och tillbaka in hit, så något bra måste jag ju gjort, för hem ville han inte haha.
 
Kollade just på herrarnas stafettfinal.. Är han Usain Bolt en människa? Måste ju kännas muntert att som idrottsman, lyckas toppa sitt livs form i samma gren och vid samma tidpunkt som denna man, att lixåm veta att du kommer aldrig någonsin komma etta utan du springer för andra platsen haha.
 
Annars har det inte hänt någonting alls idag. Jag och Kerstin har varit hemma frtm en promenad med hundarna. Hon börjar få koll på detta att bajsa på toan iaf och säger till "Scheschin bajsa!" och går till toan. Hon säger dock inte till när hon behöver kissa utan man får ha lite koll på när hon gick sist. Men man kan se att hon står och drar sej i snippan lite, då verkar hon vara kissnödig. Har ju varit en olycka om dagen på dagis... Men det är väl okej? Är så rädd att dom ska säga att hon måste ha blöjja där :/ Hoppas det går framåt nu så det även kommer helt torra dagar framöver, så dom inte ger upp. Får se hur det går i veckan. Hon har inte riktigt velat kissa på toan med personalen nämligen. Men nu kommer alla ordinarie tillbaka så jag hoppas det reder sej :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: