Kiss-update

     Publicerat: 2012-08-23 Kl: 19:13:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag har Kerstin följt med Calle hem från dagis igen. Hon följde glatt med och blev glad nör Hanna kom och hämtade! När jag kom för att hämta hem henne badade hon för fullt i badkaret. Calle hade gett upp badet sedan en stund men Kerstin hon skulle nog bada i flera dygn om ingen tog upp henne ;)
 
Inga kissolyckor på dagis idag! Annars har det varit en om dagen, nån utan,, igår var det hela TVÅ. Hon får visst för sej ibland att hon bara inte SKA gå på toa med vissa av fröknarna. Precis som hon haft ideer om att vägra sova, vägra äta.. Suck, min envisa och bestämda tjejj! Dock märker dom att hon har så bra koll på blåsan att dom fortsätter kämpa på. Försöker bryta det där att hon vägrar lixåm. För det hon gjort när olyckan varit framme är att hon vägrat kissa på toan och sitter och håller sej och har sedan kissat i byxan bara minuten därefter. Men dom är väldigt hjälpsamma i personalen så det går fint. I natt och igår natt har blöjjan även varit helt torr efter natten. Hon har då ändå hållt sej en stund efter hon vaknat iom att jag inte går upp direkt, och när vi sedan går upp och på toa kissar hon massvis! Så hon har ju bra koll på sin blåsa det märker man ju!
 
På kvällen här kom dock en olycka. Jag såg att hon var kissnödig men så satte hon igång Pippi på ipadden och vi kom inte iväg på toan och så kom det i byxan. Hhha lilla sötnosen gick då och hämtade papper och började torka "kissa matta, kerstin torka" åh, man blir ju rörd när man ser det. Hon blev ledsen åxå när kisset kom på mattan, när hon gick å torkade. Försökte verkligen förklara att hon behöver inte torka för det gör inget att man kissar på sej, men hon proppsade, så då fick hon väl torka. Gullungen<3
 
 
 

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: