Hallåj!

     Publicerat: 2012-08-22 Kl: 20:02:14 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag var det dax för Kerstin att följa med Calle hem från dagis. Hon hade glatt följt med. Haha, kul att ungen inte bryr sej ett smack om vem som hämtar ;) Fast nu känner ju Kerstin Calle och även mamma Hanna eftersom vi varit där i helgen och en gång tidigare. Vi har pratat en del om att hon skulle följa med Calle hem idag åxå så hon kanske var helt med på noterna även av den anledningen :)
 
Hade en ganska lugn dag på jobbet fram till 16 då jag blev ensam sköterska kvar och det small det till med folk på kliniken. Puh, ibland önskar man att man kunde dela på sej och vara på iaf 4 ställen samtidigt :P Men men, somvanlgit överlever man ju. Hämtade K och nu sover hon sedan 40 minuter och jag tänkte inte göra mycket annat än att sitta här framför tvn resten av kvällen. Markus är iväg med jobbet och kommer hem först imorgon kväll.
 
Roligare än så blir det inte idag :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: