Full rulle

     Publicerat: 2012-04-05 Kl: 20:27:14 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer



Här har ni mej. Har haft fullt upp på eftermiddagen och först nu har jag slagit mej ner där jag hör hemma, dvs i soffan. Jobbade till 15, och kom iväg strax därefter, hämtade Krstin och vi gick hem och åt lite middag åså. Sedan har vi packa ihop marsvinen. Dom ska till min kollega Heide över påsk, efretsom vi ska åka till Mellerud. Heide har bett om att få passa dom någongång, då hennes dotter så gärna vill, och nu kom ett gyllene tillfälle. SÅ jag och Kerstin åkte till Mälarhöjden och lämnade dom där. Där bor dom bra och har dessutom en katt som vaktar på dom, förmodligen 24/7 haha. Lilla Dobbi :)

Väl hemma har jag och K lekt en stund även fast det hade passerat läggdax, kunde inte låta bli, lilla älsklingen. Men nu sover hon iallafall. Imorgon åker vi till Mellerud, såvida det inte blir sådant snöaos som Aftonbladet utlovat, men deras rubriker bör man ju ta med en nypa salt. Vi får se imorgon. Är det pissväder avvaktar vi till senare på dagen.

Ha det fint!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: