Älskling du har blivit en tjockis

     Publicerat: 2012-04-23 Kl: 21:28:29 | I kategori: TV :) | 0 kommentarer



Sitter och ser ett mycket absurdt program på 3an. Ena partnern anmäler sin sambo till ett program där denna sambo ska gå ner ett visst antal kilo i vikt eftersom den anmälande sambon då tycker att partnern blivit för korpulent på sistånde. Detta är inte fel i sej. Människor som är tjocka och ffa lever väldigt ohälsosamt bör gå ner i vikt för sin egen hälsas skull, det är inget snack där. Hurvida man trivs eller ej i en rund figur lägger jag mej inte i, men ska vi se det rent hälsomässigt bör man ju gå ner i vikt om man har extra av dito. Rätt kost och motion å allt det där ni vet.

Nu över till saken:I detta program jag nu ser, har vi en fru som äter bulldeg och sockerbullar dag som natt och har lagt på sej 26kg sedan dom träffades för X antal år sedan. Härligt, hon behöver definitivt gå ner i vikt och ändra sin kosthållning. Det absurda med detta är att hennes sambo, som anmält henne och som står och piskar på henne när hon tränar, samt sitter och ojjar sej över att hon inte är lika sexig längre.. ja HAN ser ju för fan ut som en julgris själv! Fattas bara ett äpple i käften på honom så är synen komplett. Snälla nån. Så din fru ska gå ner i vikt och inta sitt forna sexiga jag, men du själv? Du ska leva vidare med din SÅ SEXIGA hängbuk. Härregud. Man upphör aldrig att förvånas.

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: