skrikalisa!

     Publicerat: 2011-10-20 Kl: 21:49:47 | I kategori: Kerstin | 2 kommentarer



Denna rödgråtna trollungen sover äntligen efter att ha hållt skriklåda i cirkus två timmar. Oh holy mother fkker asså.  Gallskrikit helt otröstlig. Det funkar lixåm inte att gå in till henne för då blir det ännu värre när man går ut igen. Och stannar man där inne står hon bara upp och somnar absolut inte. Tog upp henne en stund så hon fick lugna sej å det funkade ju men såfort hon hamnar i sängen är det samma visa igen. Men efter ett par timmar blev det tyst, hon somnade väl av ren utmattning stackarn.

Undrar vad som rör sej i deras små huvuden?
Postat av: jennifer

Undra vad som gör att de gör sådär helt plötsligt?

Li har ju vaknat av sin hosta 2 dagar i rad.. men då har det funkat och tröstat henne så somnar hon om igen fort. Men det kommer väl dessa skrikdagar också! :) Bara å njuta medans man kan.

2011-10-20 @ 22:48:51
URL: http://vilddjurens.blogg.se/
Postat av: Hanna

Men inte låter du hon ligga själv och skrika i flera timmar? :( Tänk om hon har ont någonstans och du bara försvinner? Hon förstår ju inte varför du bara lämnar henne...

2011-10-22 @ 01:43:16
URL: http://hanna1988.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: