Rent å fint

     Publicerat: 2011-11-28 Kl: 12:12:02 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

PUH geez... Nu har jag redan performat ett dagsverke. Jag har städat. Ordentligt. Rollade soffan i 40 minuter. Bara en sån sak. Jag får besök idag. Linnea och Bonnie kommer och det ska bli jättekul. Men eftersom dom inte har hund åså så städar jag lite extra noga så dom slipper se ut som en jack russell när dom går härifrån. Dvs full med hår. Det behövdes städas så det passar bra. Nu intar Kerstin lunch. Korv och köttbullar. Slapp och lat mamma som jag är orkade jag inte koka pasta, så vi kör GI idag. Men hon gillar't! Eller orkade å orkade... Jag vill inte smuttsa ner mer än nödvändigt i köket haha. Nöjd mamma och glad Kerstin.

Idag ska jag även ringa tanten som har hand om dagisköerna här där vi bor. Hon skulle ju ha möte med dagischeferna förra veckan, och jag undrar vad dom kom fram till. Varför finns det något som heter garantimånad när dom ändå inte håller den? .....

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: