Tuffa tag :)

     Publicerat: 2011-05-02 Kl: 14:43:19 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer

Nu är vi hemma efter en trevlig dag hos Annelie och Eddie. Det är roligt på många sätta att umgås med henne! Dels kan jag ju ha med hundarna så dom får umgås med hennes hund Titus, och det gör inget att mina hårar ner lite (tack Annelie!) Sedan är ju Annelie själv en rolig och supergo person. Eddie och Kerstin leker bra ihop, och Annelie är heller inge duttig och pjåskig! Ibland slår dom sej, och ojdå Eddie försökte visst peta ut ögonen på K, ingen fara på taket. Idag hängde sej Eddie i Kerstins tröjja så att hon inte fick luft. Hehe, hoppsan, sa vi när jag såg att hon blev blå om läpparna! Shit asså, hon är en tålig unge det är sååå kul att se (ja inte specifikt att hon inte fick luft det var ju lite over the top) men att hon tål mycket, hon grinar minsann inte i första taget trotts att Eddie är lite ruff hehe. Hon piper inte alls faktiskt. Sedan är dom så söta när dom står och babblar och snor nappen från varann haha, den ena har den i munnen, den andra snor, den andra tar tillbaka å så håller dom på :D

Här kommer några bilder


Nya spännande leksaker!


Efter strypincidenten hehe


Titus och Kerstin :)


Utslagen hjälte slocknade på två röda när vi kom hem <3
Postat av: Linnea Jonasson

Underbar de är! Och ni också!

2011-05-02 @ 16:45:11
URL: http://bihanget.blogspot.com
Postat av: Emma

Va goa de är :)

2011-05-02 @ 20:33:30
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/
Postat av: Annelie

Åh vad glad jag blir av att läsa detta idag! Värsta hyllningen ju! Ja, ganska "kul" att vi står båda två och ser på när han hänger sig i luvan.... Eller ja, inte kul, men du fattar! Jag har 2 väldigt trötta killar här ikväll (och en trött mamma), men ser fram emot nästa date!

2011-05-02 @ 21:36:17

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: