slapp dag

     Publicerat: 2011-05-12 Kl: 17:54:16 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer



Hej hej från en lite frånvarande dag idag. Vi har varit ute större delen av dagen :) Sedan har jag städat och suttit vid datorn nu på eftermiddagen när Kerstin sov. Ja, inte så intressant dag alltså. Imorgon därimot ska jag till kuratorn. Då ska Kerstin vara hos Annelie och Eddie sålänge. Första gången hon blir passad av nån annan än mina föräldrar, vilket blir skitbra tycker jag! Tycker det är viktigt att man lämnar bort dem nångång då å då så dom får lära sej att bli passad av andra och inte bara närmsta familjen. Jag vill att Kerstin ska känna sej trygg i alla situationer och min teori är att vänja dom vid allt möjligt reden från att som är pyttisar :)
Postat av: Grynet

Jag tror också att det blir enklare att ha barnvakt/gå på dagis längre fram om man börjar tidigt att ha kortare stunder med barnvakt. Sen är ju alla barn olika så självklart får man testa sig fram! :)

2011-05-13 @ 07:56:14

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: