Mot Göteborg!

     Publicerat: 2011-05-08 Kl: 09:42:53 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


Dagens outfit, även den 27 år gammal :D

God morgon! I natt somnade jag sådär cirka 04.30... Och det var inte Kerstin som höll mej vaken, den ungen sover ju ostört och gott i 12,5 timme per natt, lyx. Jag hade världens jävligaste rethosta och hostade så jag fick jordens huvudvärk efter nån timme. Suck! Så nu är jag skittrött... *gäsp*

Även idag har Kerstin mina gamla kläder. Har flera superbra byxor från den tiden, dom är i tunnt svalt tyg istället för svettig poyester, vilket är prima när det är såhär varmt ute.

Idag ska Kerstin vara hemma här med mormor och bestefar, medans jag ska till Göteborg och till Marsvinshemet Eragons. Ett omplaceringshem för oönskade små marsvin. Marsvin, liksom katter, är ett djur som får ta mycket stryk på foten när det kommer till att avlivas trotts att dom är friska, och folk skaffar marsvin utan att tänka sej för till sina ungar, som snabbt tröttnar. Jag adopterade mina två första marsvin därifrån åxå för några år sedan. Tycker man ska ge dom små stackarna ett nytt och varaktigt hem med mkt kärlek. Hon som har Eragons heter Irene och är en riktig eldsjäl. Jag ska hämta en hona (Stig-Boppe är ju kastrerad) som ska vara i samma ålder som honom. Hon hade ett par stycken så vi får se vilken det blir.

Ha en fin dag! Sitt inte inne, gå ut, släpp lös bebisarna i gräset, låt dom utforsta världen, tugga lite mossa, hosta upp ett par grässtrån, och bara njuuuuuta av livet :)

Vi hörs i eftermiddag!
Postat av: Nat

Skittuffa byxor

2011-05-08 @ 13:39:36
Postat av: Nat

det var länge sen du skrev nåt om hur du själv mår och så?!? eller så har jag missat det när jag var bortrest och inte hade Internet så värst ofta..



hoppas iallafall att medicinerna hjälper och du mår bättre nu i senvår/försommar vädret

2011-05-08 @ 13:47:32

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: