Kuratordax igen

     Publicerat: 2011-05-13 Kl: 13:09:20 | I kategori: Sofia-stuff | 2 kommentarer


Gladskiten min :)

Idag har jag varit hos kuratorn på återbesök igen. Det gick bra. Under tiden var Kerstin hos Annelie och Edvard.
Super tack för hjälpen Annelie :) Det hade gått bra men Kerstin hade vart lite gnällig, förmodligen blev hon lite fundersam på vart jag var. Desto större anledning att lämna bort henne snart igen :D Polly och Bamse fick åxå haka på å bli passade.

Hos kuratorn pratade vi lite om hur jag har det nu åså. Man blir ju lätt hemmablind och jag kan bli osäker på om medicinen hjälper eller om jag bara haft det "lugnt" typ. Men Anna (kuratorn) säger att hon hör stor skillnad på det jag berättar om man jämför hur det var när jag kom första gången. Hon hör stora skilnader i mina resonemang och när jag beskriver min oro, så det är ju jättebra. Jag ska fortsätta med 100mg Sertralin per dag tillsvidare. Åt 150mg ett tag men märkte ingen skillnad så då kan jag ju likväl äta 100mg... Nu ska jag inte tillbaka förrns i slutet på Augusti :)

Efter jag varit hos kuratorn åkte jag och hömtade "barnen" och edan åkte vi och handlade. Resten av dagen har vi inga planer. Om det inte börjar regna går vi väl ut en sväng till lekparken skulle jag tro :)
Postat av: Jennifer

Hon är såå söt lilla K! :) Så stor hon blivit! Helt otroligt... Längtar på något vis när Li är lite större då man kan prata med henne å hon svarar ;) haha

2011-05-13 @ 16:31:49
URL: http://vilddjurens.blogg.se/
Postat av: Emma

Vad härligt att medicinen hjälpt och att du mår bättre!!

2011-05-13 @ 19:57:02
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: