Borås-rapport :)

     Publicerat: 2011-05-05 Kl: 19:48:09 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


Kerstin utökar domänen                 Mina gamla byxor hihi

Gött å vara i Borås, lite mer plats för Kerstin att röjja runt på! Hon tar sej ju an de två trappstegen upp till spegeln och är spekulant på nästa etapp, men det känns ännu som lite överkurs hehe. Ner kör hon blandad stil, störtdyk, ålning eller bara fritt fall :D Alla går lika bra, hon är nöjd bara hon kommer ner haha.

Lite tidigare här upptäckte jag att jag glömt alla Kerstins dreggellappar hemma, Oh NO! Det är ett måste just nu hon dregglar som en bulldogg asså. Så vi kastade oss i bilen och åkte ner till bebis-affären i stan, med andan i halsen hann vi så när som på två minuter innan stägning! Så nu har hon tre nya fräscha dregglisar.

Medans jag sitter här och skriver, drattade Kerstin på rumpan och föll på fjärrkontrollerna. Både boxern och tv'n gick igång med bild å allt, och jag som stängde av för att jag inte fick igång det, bara blå bild haha. Tack Kerstin!

Nu ska vi göra lite kväll här :)

Postat av: Therese

haha, brås kanske på pappa? Lilla fröken Teknik. ;)

2011-05-06 @ 05:23:09
URL: http://majfluga.blogg.se/
Postat av: Filippa

hahaha duktiga kerstin! Inte illa när inte du får igång det =P

2011-05-06 @ 08:33:45
URL: http://pysselflisa.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: