TV-stjärnorna <3

     Publicerat: 2011-03-02 Kl: 09:58:55 | I kategori: Bamse & Polly | 2 kommentarer


Nu har mina pärlor varit med i TV dårå! Dom var såå duktiga vad jag kunde se iaf ;) Lugna som vanligt. Bamse höll sej på golvet, han är inte så förtjust i å sitta i famnen, tillskillnad från Polly som helst bara sitter i nåns famn. Den manlige programledaren har således nu Polly-hår över hela kavajen! ;)

Lägger in klippen här sedan när det kommit upp på Tv4!

Lämnade vovavrna till Toffe vid gullmarsplan i morsrs 6.50 å sedan åkte dom med honom till Tv4-huset. Han lämnar av dom på jobbet nu, å sedan åker jag och Kerstin dit och hämtar dom sedan. Det är jättetomt hemma utan dom, det är inte ofta som jag inte har dom vid min sida :P
Postat av: Therese

Hej Jag läser din blogg i stort sett varje dag, har aldrig skrivit här innan :) Kollade på nyhetsmorgon idag och tyckte jag kände igen hundarna och namnen på dom:) Va lugna och fina dom var i Tv. Ha en bra dag! Therese

2011-03-02 @ 10:13:42
URL: http://wilgot10.blogspot.com/
Postat av: Theres

Men, jag tyckte väl att det var dom!! Varför var de med där? Som gäster bara? :) Jag tänkte det, hmmmmmm, heter inte Sofias hundar så? Roligt :)

2011-03-02 @ 10:50:01
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: