Sitt livs första möggås!

     Publicerat: 2011-03-16 Kl: 17:48:29 | I kategori: Kerstin | 3 kommentarer


Idag har Kerstin fått smaka sitt livs första smörgås, eller "möggås" :D Det gick både bra och dåligt.
Hon har hittills bara ätit fruktpureer och yougurt till mellis och nu tänkte jag utveckla det lite till frukt å smörgås åså. Är dock livrädd för att hon ska sätta i halsen, men nångång måste man ju börja. Jag gav henne en stor bit hon kunde hålla i själv, för det är det många som gör, å det ska ju vara bra, typ. Eller inte, inte för K! Först sög hon på den men sedan lossnade en stor bit, typ 2x3cm, jag försökte pirka ut den från munnen men gulp så gled den ner i fastnade! Men hon hostade lätt upp den själv men det var otäckt ändå. Sedan blev hon lite ledsen. Jag övergick till att nypa små små bitar och ge henne. Jag tänker börja i den änden istället så hon får lära sej att tugga dom små bitarna åså ökar vi från det. Hon fick iaf i sej en liten bit smörgås och lite yougurt med mosad banan i =)
Postat av: Anonym

Min syster gör likadant, hon skär smörgåsen i små bitar och Ian plockar de och äter. Jag tror det är bäst, skulle aldrig våga ge en hel bit som de själva ska tugga loss bitar ifrån. Kommer göra som du, och ge små bitar å börja med. :)

Vad fort allt går!

2011-03-16 @ 18:44:34
Postat av: Theres

Åh första mackan :) Tjoho!!



Ja vi får se.... Hoppas verkligen att det går att rädda!

2011-03-16 @ 21:48:15
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Annica

Jag ger också små bitar. Större bitar får hon med smörgåsrån. Sen har hon majskrokar som hon håller och äter själv. Ger henne äver ris, makaroner, ärtor och majs etc att ta och äta själv. Blir en del att sopa upp från golvet, men det får man ta :) Det är nu jag saknar Aska som mest. Med henne behövde man aldrig sopa/damsuga under bordet :P

2011-03-17 @ 08:29:08
URL: http://anija.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: