Nyinkommet

     Publicerat: 2011-03-26 Kl: 13:27:58 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


Dagens skörd!

Idag kände jag att det var dax att förnya Kerstins garderob igen. Måste på 74:orna snart, men några bodys i 68 ska jag suga på ett tag till, men några lägger jag bort nu, alla passar men det är dax för lite uppfräshning! Nu i 74 blir det mer tröjjor. Tycker inte det vart nå funktionellt innan men nu börjar jag gilla det! Men lite bodys blir det åxå. Mamma hade köpt lite till K idag, så nu är 74-garderoben lagom stor. Perfa! Som vanligt är det omöjligt att köpa kläder på tjejj-avdelningen... Hittade några söta men det är ALLTID nån jävla puffärm eller annat krussidull, så man får lomma iväg till pojkavdelningen om man vill ha vettiga kläder. Men nog om det, skrev tillräckligt om det sist ;)
Postat av: Charlotte

Hej!



Ramlade över din blogg på familjeliv och har tittat in lite då och då. Har en pojke som är två veckor yngre än Kerstin och tycker att det är roligt att se hur ni har det och vad Kerstin lär sig eftersom de verkar följas åt rätt mkt utvecklingsmässigt. Hur som, inte det jag skulle pladdra om utan kläderna :) Är nämligen precis lika irriterad på den extrema uppdelningen och handlar till stor del på flickavdelningen för att få in lite FÄRG!! Allt på pojkavdelningen är grått, mörkblått, mörkgrönt eller svart, deppigt värre. Men tills butikerna fattar att det finns många konsumenter som vill ha kläder till ett BARN och inte till ett kön, så får vi väl handla på bägge.



Men, främsta anledningen till kommentaren var egentligen att fråga vart du hittat skorna?



Ha det fint!

2011-03-26 @ 20:14:45

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: