mörrn mörrn!

     Publicerat: 2011-03-07 Kl: 10:01:32 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

God morgon! Ny vecka. Tillbax i el Stockholmo. Dax att rycka upp bloggen, sorry för kass uppdatering, lämna mej inte! hehe... Idag har jag inga planer alls (ovaligt?). Ska inte ens åka å handla. Skönt! Men en promenad blir det iaf. Resten av tiden ska jag umgås med Kerstin och glo med ett halvt öga på Big Brother-liven.

Ang Big Brother. Det är lite som en terapi för mej. All min oro å alla mina tankar. Kan jag sitta och slö-kolla på BB så kopplar jag tillfälligt bort all min oro. Det är bra! Kanske det som är botet? hehe.

Kan uppdatera lite ang. medicinen. Tycker nog jag mår lite bättre. Alla tankar finns men upplever inte att jag går upp så i varv och får panik. Hm. Ska tillbaka till kuratorn på torsdag, då ska jag åxå be om å få gå hos en annan psykolog.

Postat av: Emma

Va bra att det känns som att medicinen funkar... och det är på det sättet det brukar funka. Man har kvar samma tankar och personlighet men det dämpar... som vaddering kring tankarna... bomull i själen :)

2011-03-07 @ 13:59:52
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: