Vår midsommar <3

     Publicerat: 2011-06-24 Kl: 21:31:14 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Nu är vi hemkomna efter en helt underbar dag! Vi har ätit tacos, hängt i soffan, varit lite ute, ätit donuts, ätit jordgubbar och jagat barn. Det är helt underbart att se Edvard och Kerstin leka med varandra, den ena är där den andra är hela tiden, river i samma låda, läser i samma bok osv, sååå kul att se! Frammåt eftermiddagen var det två gnälliga barn så Edvard tog en lur i vagnen och Kerstin somnade i Edvards säng, duktiga K, somna borta i en helt ny säng sådär. Sedan var dom som nya igen och roade sej med att dra ut allt i alla lådor i Edvards rum, samtidigt som dom fick nakenfisa å vädra sej lite, söt rumporna! Nedan finner ni åxå en bild på en besviken Kerstin när Titus inte ville leka med pipleksaken med henne haha! Tack för en suuuuperdag Annelie <3






Postat av: Annelie

Tack själv!!! Flera sånna dagar tycker jag!

E somnade som en stock ett par minuter efter nu hade åkt! Jag e lika slut tror jag! Det tar på krafterna att jaga barn, hundar och dessutom försöka föra en konversation!

2011-06-24 @ 22:32:39

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: