Fotograf-Soffi

     Publicerat: 2011-06-22 Kl: 18:05:51 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

Idag har vi spenderat större delen av dagen ute på jobbet. Har tagit nya bilder på oss sköterskor till hemsidan. Dessutom har jag och Karin haft möte med Specific-Stefan. Kerstin var med hela tiden och höll som vanligt det glada humöret uppe.

Vi var i Farsta centrum innan vi åkte till jobbet så jag köpte sånna burk-kloss-grejjer man kan stalpa åså, så hon roade sej med dom några timmar :P Hon fick vara med på vår gruppbild åxå, iklädd en Värmdö Djurklinik-tisha haha. Eftersom Jennifer inte var där, svängde jag förbi henne efteråt å drog upp stackarn som låg och sov på soffan med sin lilla 4mån dotter Li "Hej, jag ska fota dej nu!" nyvaken :P Men hon fixade snabbt iordning sej å vi fick en riktigt fin bild. Kerstin hälsade på Li, och det är första gången Kerstin träffar en bebis, och det tyckte hon var spännande. Dessutom stiftade hon bekantskap med Jennifers hund Gaston, en stor Hovawart som Kerstin inte var det minsta rädd för, utan hon lekte med honom där på golvet :)


Kerstin gungade Li's vagn medan vi fotade, she knows how to roll it!
Postat av: Jennifer

Vilken kalas! Här var de snabba ryck "sätt upp håret i en roffa bara" fick jag till svar när ja vakna! :) gulle dig Sofia! Men det gick väl bra de där! Å lilla K duktig hon är!

2011-06-23 @ 00:19:50
URL: http://vilddjurens.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: