BB finalen

     Publicerat: 2011-06-05 Kl: 23:28:56 | I kategori: TV :) | 1 kommentarer



ÅRETS VINNARE AV BIG BROTHER, SIMON "BJÖRNEN" DANIELSSON

"Å det menar jag, 100%, å det står jag för, och jag ljug' int' heller"

DET ÄR DAGENS SANNING!

Vann rätt person? Nej inte enligt mej egentligen. Det stod dock mellan mina fyra favoriter på slutet. Peter, Martin, Sara och Simon, aka Björnligan. Härligt gäng härregud vad jag skrattat åt dessa människor under dessa 106 dagar! Simon har bjudit på väldigt många skratt framförallt när han botaniserat i pruttpratandets fantastiska djungel hehe... Många oförglömliga citat har kommit ur den munnen. MEN senaste månaden iaf, sjönk han i mina ögon, då han tyvärr visat sidor av sej själv som jag inte gillat, men men...

Min ordning om jag fått välja hade vart 1. Peter 2. Martin 3. Simon

Det viktigaste för mej var att inte Martin vann. Trotts att han varit min favorit hela säsongen kände jag att han är en så sjukt reko och bra kille, men han är ung, så kanske en vinst skulle få honom lite väl upp i det blå? Dock känner jag här och nu att Simon förtjänade vinsten han VILLE verkligen vinna, medans tvåan, Peter nog var lika glad dom just tvåa.

Min absoluta storfavvis var dock SARA JÖNSSON, gillade henne redan från start, även om hon slappade bort första halvan. Men hon växte med tiden ojojoj! Och hennes förhållande med Martin har ju varit hela säsongens följetong. Jag hoppas dom finner varandra även på utsidan. Det märktes tydligt hur mycket hon ändå gjorde i huset, när hon gick ut i tisdags. Hon har verkligen hållt igång killarna och utan henne blev det inte alls lika rolig stämning.

Men men, nu är det slut för i år, och mitt gamla-avsnitt-maraton, kör igång, IMORGON!

Postat av: BB

Jag hade en stark känsla (sedan länge) att Simon skulle vinna. Chansade att det stod mellan Simon eller Christer. Hade Peter vunnit så hade jag nog hoppat från en bro! Dryg falsk surgubbe säger jag bara..fattar inte hur han kom så långt! Vet inte vad jag ska säga om Sara och Martin. Men kul var det! :)



Goooooo Simon!

2011-06-06 @ 13:06:22

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: