nedräkning!

     Publicerat: 2011-07-15 Kl: 13:01:20 | I kategori: Kerstin | 1 kommentarer

Nu räknar jag ner minuterna tills min tös ska sova middag. Idag har hon gnällt från det att hon vaknade i princip. Inget är bra. Eller nåja, hon har kanske gnällt hälften av sin vakna tid, för ibland glömmer hon av sej och lallar iväg på upptäcksfärd, som nu när hon förnöjt läser en av sina böcker :)

 

Men det krånglas med maten, härregud! Idag åt hon 5 skedar yougurt till frukost och ett halvt rån. Till lunch åt hon tre majskrokar, och nån enstaka sked barnmat. Jag tror hon är i nån "fas". Vi har varit besparade från faser och K är i princip alltid glad och okomplicerad. När hon var 8v matvägrade hon i tre dagar å det diagnostiserade vi som 8v-fasen. Kanske är det nått liknande nu när det är matstrejk? Men men, jag försöker att inte bli orolig. Jag får låta henne äta det lilla hon äter, och jag ska inte erbjuda olika saker, måste bli mer konsekvent där! Inte bråka nått med maten åså hoppas vi bara på att det snart är slut på detta elände. Hon är ju så smal dock, inget att ta av....

 

Gnällfian! länk: http://youtu.be/7-wdtWw2G-o

 

Här visar K prov på sin ät-teknik! länk: http://youtu.be/z8CzBunqqYM

Postat av: Annica

Kan inte vara tänder eller nått då? Då kan det bli lite gnälligt, och hon kanske är öm i munnen? Ont i halsen är ett annat förslag. Hon är nog tillbaka i rätt banor snart igen :)

2011-07-16 @ 08:14:29
URL: http://anija.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: