slappargänget

     Publicerat: 2011-01-15 Kl: 18:55:54 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer



idag har vi inte gjort många knop. promenad och soffhäng typ. men det är väl så det ska vara på helgen. inte för att det skiljer sej avsevärt från min vanliga vardag frtm att idag har ju markus åxå vart hemma :P lilla damen har inte sovit mer än 30 min i vagnen på promenad och en timme på eftermiddagen. men hur hopplöst det än känns när hon vaknar en timme tidigare än min plan på eftermiddagen så löser det sej alltid till kvällen ändå :)



Fröken Kerstin har börjat intressera sej för datorn på golvet, duktig tjejj! ;)
Postat av: Emmie ♥

Jag har haft min färgglada period, jag lovar! :) Min mamma är ett riktigt färg-freak och raka motsatsen till mig, med svartlackade golv, orange och lila väggar, guldtofsar och tunga sammetsgardiner! :O Vet inte vart mitt vita behov kommer ifrån... funderar på om det kanske är en sorts mini-revolt mot den överdos av färg jag fått i uppväxten, haha?!



Jag saknar vår gamla hederliga Hesbavagn, och jag jag är så himla ledsen att vi inte kunde ha kvar den. Men Wille är så stor för sin ålder att det inte blir mycket kvar att välja mellan. UJ är en av de längsta på marknaden men det är ändå snudd på att han tar i suffletten med huvudet! Hade det inte varit för att Wille är så förbaskat lång så hade jag köpt en Hesba el Emmaljunga igen nu när vi flyttat ut på "landet", men han får helt enkelt inte plats. :/



Var du glad så länge ni kan ha kvar Emmaljungan och slipper byta! Förhoppningsvis kan ni ha den tills att Kerstin börjar vilja gå själv, kanske komplettera med paraplysulky om ni ska ut och resa. Personligen tycker jag att de vanliga gamla hederliga modellerna är de allra bästa. Stabila, rymliga och enkla. VARFÖR tillverkas de inte i XL??? ;)

2011-01-16 @ 00:58:11
URL: http://emmieliving.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: