skitnatt asså

     Publicerat: 2011-01-24 Kl: 09:44:50 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer

god morgon! haft en bra natt mamas? själv höll jag på att gå upp i atomer. kerstin tog 40 minuter på sej att somna för kvällen, det är iofs okej, hon gråter inte eller nått, bara... inte somnar dirket. när hon väl somnat sover hon som en gris :) nåja. klockan 00.53 vaknade hon, grät och somnade inte om själv så jag fick gå upp. FYRA gånger under de kommande 50 minuterna fick jag gå upp å ge henne nappen å lägga henne tillrätta. en del av mej kände "men lilla hjärtat, sov nu såja, mamma älskar dej, sova sej nu" och den andra halvan av mej höll på å gå upp i atomer! haha "faaaaaaaaan sov nu jag blir galen sooooooooooov. vad äääär detta?" kändes som allt raserades, jahapp nu ska vi få skitnätter å vakna en gång i timmen, och nu ska hon väl behöva börja äta klockan 3 på natten, och varför kan inte hon sova 12h i sträck som endel bebisar gör. åså igen "älskling sov nu, såja". haha. efter 50min sov hon iaf som en stock igen och när jag vaknade igen 06.30 och insåg att hon sovit jättebra så tyckte jag om henne igen och dom där 50 minutrarna kändes som en fis i rymden, hur kunde jag tycka det var så jobbigt? :)

idag skulle vi åkt å hälsat på linda och neyra, men neyra har blivit lite snorig, så vi tar det en annan dag. synd men huvudsaken är ju att neyran blir frisk :) istället är vi hemma och möter upp markus när han kommer hem från england. ska åxå åka in till söder å hämta kerstins gåsstol som en av pappas kollegor tagit med sej hit, den gick ju inte in i bilen efter jul :P

ha en bra dag!
Postat av: Kia | Hundliv och Bloggdesign

Nästan allt känns ju jobbigt mitt i natten om man blir väckt.. :P Då är det klart att en bäbis som vägrar sova är extra jobbig just då.

2011-01-24 @ 10:34:43
URL: http://kiapalmang.com
Postat av: Linnea Jonasson

Tycker det känns skönt att höra att flera barn som vaknat ovanligt mycket inatt. Kanske är en liten fas just nu? Vi säger det.

2011-01-24 @ 13:50:25
URL: http://bihanget.blogspot.com
Postat av: Nina

Jag vill inte vara den som är den, men min unge sov i 14 timmar i natt! Med tanke på att han inte sov alls förut så är det rena julafton för mig =)

2011-01-24 @ 16:14:54
URL: http://haekkinen.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: