premiär!

     Publicerat: 2011-01-10 Kl: 10:54:24 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

idag har vi haft premiär för vår nya rutin. eftersom kerstin inte längre sover i vagnen, mer än typ slummrar 15-20min, vilket ställer till sovtiderna en del på dagen, och jag då satt henne upp i liggdelen så hon få se sej omkring, kändes det nu lägligt att byta ut liggdel mot sittdel på vagnen.

sagt och gjort. jag hade åxå som plan att gå ut å gå direkt efter kerstins frukost, i hopp om att hon inte ska slummra till utan vara vaken hela promenaden. OCH, det lyckades idag! gick i 35 minuter bara, får prova mej fram. hon får INTE somna, utan tanken är att hon ska sova efter vi kommit in istället, så lunchluren blir så lång som den brukar, typ 1-1,5 timme. nu ska jag testa detta denna veckan iallafall =). senare idag måste vi åka till babyproffsen och köpa en fotsack, just nu får en jacka tjäna som detta :P. hade tänk köpa en ordentlig overall åxå, dessa teddyoveraller känns lixåm inte ultimata när hon nu är mer exponerad för kyla och vind. men jag provade min gamla overall jag hade i hennes ålder å den passade ju prima så den kan hon ha ett tag. den är så bra för den har inte en klumpig luva, utan en tjock go teddykrage istället :)


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: