morning på er

     Publicerat: 2011-01-05 Kl: 10:05:54 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer



god morgon! sikken bra natt vi haft. duktig kerstin. hon somnade vid 21 och vaknade bara kort vid 3, somnade själv om å vaknade sedan 6.45 åt lite å sov vidare till 9. jag undrar hur länge hon kommer vilja ha mat där på morgonen. det vore ju såå gött den dan hon sträcksover sin natt :) Hon är så himla duktig på att somna om själv på natten om hon vaknar. det gäller bara att jag själv har is i magen. det är ju lätt att man/jag vill gå upp direkt å ge nappis, lägga på sidan åså. jag brukar ge henne 15 min, då är det lättare för mej att vänta, om jag satt en tid. 9 av 10 gånger somnar hon själv om innan tiden "gått ut". även om hon ligger på rygg å babblar å grejjar så plötsligt blir det lixåm tyst, då har hon lagt sej på sidan på somnat <3

idag blir vi innefisar. det snöar massor så ingen vagnpromme i det vädret, tack.
ha en bra dag!
Postat av: Theres

Min syster har borderline också så jag vet hur det är... Tyvärr!



Jadu.. Det är jättesvårt.. Man får vara noga med hygienen.

2011-01-05 @ 11:35:37
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: missja

Jag tippar på att du kommer att få stå ut mycket länge med att hon vill ha frukost vid den tiden på morgonen ungefär. Mina barn nu 7år åh 5 år vill fortfarande äta frukost mellan 6 åh 9 på morgonen. Tänk vad länge hon varit utan mat.. Hon är ju ändå en superduktig tjej som kan sova/ mysa vidare efter den flaskan.

2011-01-05 @ 16:39:19
URL: http://missja.bloggplatsen.se

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: