här var'e stopp!

     Publicerat: 2011-01-20 Kl: 13:14:56 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


hallå hallå... blir lite sent första inlägg men har haft fullt upp. stackars kerstin har varit jättehård i magen och kunde inte bajsa nu på förmiddagen. såg hur hon satt å tryckte å tillslut började hon skrika... tog henne till skötbädden och mycket riktigt där satt en stenhåd klump innanför bajshålet som hon försökte trycka ut samtidigt som huden blev helt blå runt hålet. och hon grät å skrek. stackars barn! fick hjälpa henne lite åså fick hon iaf ut den första å hon blev glad igen. det satt mer där innanför, men vi packade ihop oss och åkte till apoteket å köpte resulax. direkt efter tog vi en promenad så hon fick sova lite, hon var ju inte besvärad.. men nu väl hemma har hon fått en tub i rumpen och det tog väl 2 minuter åså sa det "bubbel" och ut kom alltihopa. toppen! nu är allt bra igen =)

förmodligen beror det på att hon börjat äta gröt. hon blev ju hård i magen när hon började med pureer med, men då fick hon lite lactulos. nu kändes det dock som att man behövde nått som verkade NU och inte om ett tag. hennes mage vänjde sej ju vid fast föda och hon har vart jättebra i magen ett tag. men nu blev det totalstopp av gröt. men man får bara fortsätta ge, jag resonerar som så att magen måste vänja sej. hon kan ju inte dricka mjölk hela livet. min plan är nu:

1.
göra lite lösare gröt
2.
ge lite mer katrinplommon
3.
avvakta å se hur det blir vid nästa bajstillfälle

Nu ska jag käka lite och kerstin ska få praktisera sitt krälande på golvet :)




Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: